WC ontstoppen ? VDS weet raad!

 
Wenst u info?
bel ons:
0471/10.30.40

★★★ SCHOON &   SNEL ★★★

 

Als specialist in het wc ontstoppen verzorgt onze ontstoppingsdienst zowel preventieve reiniging, wc ontstoppen, als reinigen van leidingen en riolering.

Afhankelijk van het probleem kan onze ontstoppingsdienst machinaal uw wc ontstoppen door middel van een veer en dit onder hoge waterdruk. De veer wordt met een draaibeweging machinaal door de afvoer geduwd waardoor uw wc wordt ontstopt. Daarnaast gaat onze technieker ook uw wc onder hoge waterdruk doorspoelen en extra reinigen. Zo ontstoppen we niet enkel uw wc maar wordt u riolering nog eens extra gereinigd.

Vindt onze ontstoppingsdienst het probleem niet bij het wc ontstoppen, dan kan er steeds een beroep gedaan worden op de camera inspectie. Zo kunnen we dan de locatie en de oorzaak van de wc verstopping beter aanpakken.

 

Voor alles is er een oplossing, maar men moet ze gebruiken!

Soms vergt het wat tijd om een verstopping te ontstoppen. Onze service staat gekend voor doeltreffendheid en efficiëntie.

 

Bel, neem contact op of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor meer info over VDS ontstoppingsdienst, specialist in wc ontstoppen!

Wc ontstoppen in Kortrijk, Izegem, Roeselare, Waregem, Menen en Ieper nog dezelfde dag.

Snelle service door onze ontstoppingsdienst.